Storingen

Stroomstoring Amsterdam?

Direct een storing melden? Bel nu 06-532 858 94 en wij komen eraan!

Bij een stroomstoring Amsterdam is Artec snel ter plaatse. Wij komen direct in actie bij stroomstoringen, kortsluiting, als de stoppen zijn doorgeslagen of de bedrading is doorgebrand. Ook voor elektronische werkzaamheden zoals de aanleg van elektra, groepenkasten, aarding en intercomsystemen kunt u op ons rekenen.

Wij bieden u een snelle oplossing zodat u weer snel aan de slag kan!

U wilt natuurlijk dat storingen en problemen snel worden verholpen want; tijd is geld! Wij zijn bij stroomstoringen in Amsterdam of in de wijde omgeving snel ter plaatse om het probleem op te lossen. Wij denken altijd vanuit onze klant voor wie een permanente en snelle oplossing voor de storing voorop altijd staat. Hebt u vragen over onze service? Neem dan gerust contact op.

Wat u nog meer kunt verwachten?

Artec schakelt u dus in bij stroomstoringen in Amsterdam of elders en bij overige elektrotechnische werkzaamheden. Maar we bieden nog meer! Artec is tevens een specialist in energiezuinige verlichting en de aanleg daarvan. Zo bespaart u via ons ook nog op uw energierekening en doet u meteen iets goeds voor het milieu.