Stroomstoring Amsterdam

Heeft u een stroomstoring in of nabij Amsterdam en moet u snel weer aan de slag? Bel daarom direct Artec Elektro voor de Storing Service Dienst. Wij zijn namelijk altijd snel ter plaatse! Artec Elektro is een professionele onderneming, die u graag helpt door het voordelig uitvoeren van uw werkzaamheden. Wij installeren en onderhouden met name de onderstaande producten:

  • Licht en krachtinstallaties
  • Netwerk – data installaties
  • Cctv – camera beveiliging
  • Intercom installaties
  • Beveiligingsinstallaties
  • Zonnepanelen

Neem direct contact op via ons online contactformulier!

Wij zijn voor spoed of storingen ook telefonisch bereikbaar met het telefoonnummer: 06-532 858 94

Stroomstoring Amsterdam

Artec Elektro komt direct in actie in Amsterdam bij stroomstoringen, een kortsluiting, als de stoppen zijn doorgeslagen of de bedrading is doorgebrand. Ook voor elektronische werkzaamheden zoals de aanleg van elektra, groepenkasten, aarding en intercomsystemen kunt u op ons rekenen. U kunt zowel bij ons terecht als particulier en als zakelijke klant. Onze elektriciens zijn altijd up to date binnen ons vakgebied. Artec Elektro is altijd snel ter plaatse in en nabij Amsterdam!

Wat u nog meer kunt verwachten?

Artec schakelt u dus in bij stroomstoringen in Amsterdam of elders en bij overige elektrotechnische werkzaamheden. Maar we bieden nog meer! Artec is tevens een specialist in energiezuinige verlichting en de aanleg daarvan. Zo bespaart u via ons ook nog op uw energierekening en doet u meteen iets goeds voor het milieu. U krijgt altijd de beste en veiligste oplossing en installatie. Wij streven namelijk altijd naar 100% klanttevredenheid.

Heeft u stroomstoring in de volgende regio’s? Stroomstoring Amstelveen, Stroomstoring Zaanstad, Stroomstoring Diemen, Stroomstoring Hoofddorp, Stroomstoring Purmerend.
Bel ons nu!